Nieuws

Samenwerking Interhome en Roompot

Deel dit artikel

Interhome en Roompot Vakanties zijn een samenwerking aangegaan waarmee de vakantiewoningen van Roompot ook beschikbaar zijn via Interhome.

De samenwerking krijgt vorm door een koppeling van de boekingssystemen. De gasten kunnen via de site van Interhome realtime zien of de vakantiewoning beschikbaar is en direct reserveren.

Roompot Vakanties bereikt met de samenwerking de internationale vakantiemarkt. De vakantiewoningen zijn wereldwijd online te boeken, direct in de beschikbaarheid van Roompot. Interhome breidt het aantal vakantiewoningen uit met 1.800, waarmee het totale aanbod komt op 2.500 vakantiewoningen in de Benelux. Het aanbod van Roompot in België, Frankrijk en Denemarken biedt Interhome vooralsnog niet aan. Voor de nationale en internationale gasten komt een grotere keuze aan vakantiewoningen beschikbaar die eenvoudig vanachter de pc te zoeken en te boeken zijn. Beide bedrijven kennen elkaar al vanuit eerdere samenwerking. Verleden jaar is samen met Roompot Kustpark Texel een servicekantoor van Interhome geopend. Hans Schenk, Country Manager Benelux van de Interhome Group: ‘Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie. We bieden niet alleen aan onze vaste klanten in de Benelux meer keuze in vakantiewoningen, maar ook aan onze internationale klanten’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Dinner Workshops ABC-eilanden regio Eindhoven groot succes!

Volgende bericht

Reisburo Actueel #31

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.