Nieuws

Samenwerking Kras en atraveo

Reisorganisatie Kras werkt vanaf nu samen met atraveo, een grote online aanbieder van vakantiehuizen en appartementen in Europa. Door de samenwerking hebben Nederlandse vakantiegangers via de website www.kras.nl keus uit ruim 250.000 vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. Beide organisaties zijn een onderdeel van TUI Group.

Atraveo is zowel bemiddelaar als distributiekanaal voor diverse organisaties en particulieren die vakantiehuizen en –appartementen verhuren. Het uitgebreide aanbod kan via de site van Kras worden geboekt, de verdere afhandeling wordt door atraveo gedaan. De vakantiehuizenspecialist biedt een laagsteprijsgarantie en maakt gebruik van een geavanceerde boekingstechniek waardoor prijsvergelijkingen mogelijk zijn en de realtime beschikbaarheid direct te zien is. Wie zoekt op een regio krijgt niet alleen de beschikbare accommodaties te zien, maar ziet ook direct of in de onmiddellijke nabijheid veel of juist weinig andere vakantiegangers al een huis hebben gereserveerd. Op deze manier kan de klant eenvoudig zelf kiezen voor een levendige of juiste rustige omgeving.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Poel des verderfs

Volgende bericht

Lees TravelPro #30/31 online!

Auteur

Aniek de Kort

Aniek de Kort