Nieuws

Samenwerking voor Jet Airways en Aeromexico

Deel dit artikel

Jet Airways en Aeromexico hebben een intentieverklaring getekend om samen te werken op het gebied van codeshare-vluchten en frequent flyer programma’s.

In de nieuwe samenwerking gaan de luchtvaartmaatschappijen in codeshare gebruikmaken van elkaars services via de gezamenlijke Europese luchthavens: Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Amsterdam. Om te beginnen plaatst Jet Airways hun airline code ‘9W’ op Aeromexico vluchten vanuit Londen Heathrow naar Mexico-City en andersom Aeromexico op de directe Jet Airways vluchten van Londen Heathrow naar Mumbai en Delhi.

De intentieverklaring die door beide luchtvaartmaatschappijen is getekend behelst naast codeshare ook een samenwerking op het gebied van wederzijds Frequent Flyer voordelen voor leden. De eerste codeshare vluchten via Londen Heathrow en de verkoop van tickets starten later dit jaar, onder voorbehoud van goedkeuring van overheden.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Parcompare: eerste samenwerkingen in België

Volgende bericht

Belize Virtual Expo: gratis online reisvakbeurs

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."