Nieuws

Sandra van der Wal aan de slag bij ITSC

Deel dit artikel

Sandra van der Wal, voorheen werkzaam bij Thomas Cook Nederland, is aan de slag gegaan bij ITSC als Manager Miles Attack.

Na haar opgedane ervaring binnen de reisbranche en Thomas Cook heeft Sandra de overstap gemaakt naar ITSC. In haar laatste functie bij Thomas Cook was zij verantwoordelijk voor joint promotions als Media & Partnerships Manager. Haar huidige functie als Manager Miles Attack sluit mooi aan op deze rol.

Miles Attack is een loyaliteitsprogramma voor reisagenten dat al meerdere jaren zeer succesvol draait in Frankrijk, België, Spanje, Portugal en Luxemburg. Al meer dan 30.000 reisagenten zijn onderdeel van het programma. Reisagenten sparen snel voor MILES die inwisselbaar zijn voor cadeaus, waardebonnen en gratis hotelovernachtingen. Per februari wordt het loyaliteitsprogramma Miles Attack gelanceerd op de Nederlandse markt. Teldar Travel is de eerste partner van dit multi-partner platform.

ITSC is een sales & marketing bedrijf dat verantwoordelijk is voor de sales-activiteiten voor Marriott hotels International (30 brands), Hertz autoverhuur (inclusief Dollar & Thrifty brands) en Teldar Travel. Deze laatste is per 1 november 2017 gelanceerd op de Nederlandse markt.

Sandra kijkt er naar uit om haar jarenlange branche ervaring in te zetten voor ITSC en Miles Attack.

 

 

 

 


 


Deel dit artikel
Vorige bericht

EasyJet CEO Johan Lundgren verlaagt vrijwillig zijn salaris

Volgende bericht

Mike Cooper nieuwe CEO Eurostar

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."