CoronavirusNieuws

Corendon geeft live rondleiding door Boeing 747

Op donderdag 9 april houdt Corendon Village Hotel Amsterdam een live rondleiding door de Boeing 747 voor de mensen thuis.

De piloot die als allerlaatste keer deze iconische Boeing 747 heeft gevlogen, geeft via Facebook een rondleiding die iedereen vanuit de woonkamer kan volgen. Tijdens deze rondleiding word je meegenomen door het immense vliegtuig en worden de geheime plekjes onthuld. De black box, de steward(essen) slaapplekken, kapingsluiken, een exclusief kijkje in de bagageruimte en uiteraard uitgebreide uitleg over de cockpit komen tijdens deze livesessie aanbod.

Aanmelden
De live rondleiding door de Boeing 747 start op donderdag 9 april om 14.00 uur. Klik hier om aan te melden.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Duitse overheid ondersteunt corona-voucher

Volgende bericht

ANVR beantwoordt vragen over agentuurvoorwaarden

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."