Nieuws

Save the date: Webinars van EURAM

Laat je inspireren en informeren tijdens de webinars van EURAM! Schrijf je snel in via deze link.

Woensdag 10 juni, 11:00 – 12:00 uur Webinar Kissimmee in Central Florida, The Florida Key & Key West: Onmisbaar voor als je weer reizen naar Florida gaat boeken.

Woensdag 17 juni, 10:00 – 11:00 uur Webinar Alentejo: Wil jouw klant drukke steden vermijden? Alentejo is dé bestemming voor een rondreis door een rustige omgeving.

Vrijdag 19 juni, 10:00 – 11:00 uur Webinar Paradores: Vincent neemt je mee langs de mooie Paradores in Spanje. De Paradores hebben een zeer professioneel Covid-19 beleid waar hij je ook update over geeft.

Woensdag 24 juni, 10:00 – 11:00 uur Webinar Catalonië: Volg de voetsporen van van kunstenaars als Picasso, Miró en Gaudí door het zuidelijke gedeelte van Catalonië, een geweldige bestemming voor natuur- en cultuurliefhebbers.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Video - Win een studiereis bij Interhome

Volgende bericht

Kabinet verstrekt SGR lening van €150 miljoen voor voucher

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."