Nieuws

Sawadee Reizen organiseert infodag in Naturalis in Leiden

Deel dit artikel

Avontuurlijke reisorganisatie Sawadee zal de komende maanden het land in gaan voor een reeks infodagen waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met het nieuwe reisaanbod. Op 21 november wordt afgetrapt in het Natuurhistorisch Museum Naturalis in Leiden. Na dit eerste evenement volgen infodagen in Zwolle, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Alkmaar. Na het succes van de infodag vorig jaar komt Sawadee opnieuw naar Naturalis. Het evenement is bedoeld voor mensen die zich oriënteren op een avontuurlijke reis en graag meer willen weten over specifieke bestemmingen. De presentaties worden gegeven door medewerkers en ervaren reisbegeleiders van Sawadee. Ook reizen uit het programma Familieavontuur, actieve reizen voor ouders met kinderen, komen aan bod. Wie zich via www.sawadee.nl/infodagen inschrijft voor de infodag krijgt tevens gratis toegang tot het museum.

Nieuwe brochure
Begin november al zijn de nieuwe brochures van Sawadee bij klanten op de mat gevallen met daarin een groot aantal nieuwe bestemmingen. Het reisaanbod binnen Europa is verder uitgebreid met Montenegro en Georgië en met reizen naar Europa’s laatste ongerepte natuur, de PAN Parks in Italië en Finland. Daarnaast zijn er nieuwe reizen naar Venezuela, Ghana, Zimbabwe en Australië en is het aanbod single reizen verder uitgebreid. Onder het label Familieavontuur zijn Spitsbergen en Mongolië nieuwe bestemmingen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Financiële problemen voor American Airlines

Volgende bericht

BBI Travel introduceert avontuurlijk vader & zoon arrangement naar IJsland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.