Vacature

Scandinavian Wintersports zoekt Senior Sales & Reserveringen

Ben je een echte Scandinavië- en/of outdoorliefhebber? Dan ben je bij ons helemaal op je plek! Op een gemiddelde werkdag maak je enthousiaste reizigers blij door hun vakantie naar Lapland tot in de puntjes te regelen. Je bent al bekend met actieve reizen naar winterse bestemmingen en kan klanten daarom moeiteloos een advies geven. Diezelfde klanten zullen dan ook volgend jaar weer naar jou vragen. Ook ben jij de schakel tussen klant en lokale partners en hierdoor mede verantwoordelijk voor een perfect uitgevoerde reis!

Functie eisen:

  • Toeristische opleiding op MBO/HBO-niveau en/of je hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan in een verkoopfunctie bij een reis- of outdoororganisatie
  • Je hebt affiniteit met Scandinavië, wintersport en bent outdoorminded
  • Je bent ervaren in het voeren van een goed verkoopgesprek waarin luisteren, herkennen en gericht inspelen op de signalen van de klant voor jou ‘gesneden koek’ is
  • Service verlenen, klantgericht werken en pro-activiteit is je tweede natuur
  • Je kunt zelfstandig functioneren m.b.t. Nederlandse & Engelse taal zowel in woord als in schrift
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
  • Je hebt kennis van werken met Word, Excel en bent makkelijk en snel thuis in nieuwe (boeking)systemen (Mac)
  • Fulltime dienstverband heeft een absolute pré, parttime is bespreekbaar

Over Scandinavian Seasons BV
Scandinavian Wintersports is onderdeel van Scandinavian Seasons BV (Scandinavian Winter- en Summersports) en is een kleine en zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke winterreizen naar Lapland. Ontstaan vanuit de passie voor wintersport en het hoge noorden van Finland, hebben wij ons vanaf 2004 ontwikkeld tot één van de Lapland vakantie specialisten op dit moment.

Onze reizen vallen in het hogere segment waarbij we de reizen niet alleen samenstellen en verkopen, maar tevens voor een groot deel op locatie uitvoeren. Scandinavian Seasons BV bezit o.a. een eigen lodge in Lapland in een regio waar een groot deel van onze reizen plaatsvinden. Een nauwe en duurzame samenwerking met de lokale bevolking staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat kun je verwachten?
Werken bij Scandinavian Wintersports betekent werken bij een moderne werkgever in een klein en hecht team op een goed bereikbare locatie in Zaandam. Je werkt in een stabiele omgeving met een salaris conform CAO Reisbranche (Senior schaal 5). Verder zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, een werkbezoek aan Lapland en een doorlopende reis- en annuleringsverzekering zo maar een paar aspecten waar we je graag meer over vertellen.

Zie jij jezelf dit werk al doen en denk je dat je bij ons past? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief en een CV. Deze kun je sturen naar vacatures@scandinavianwintersports.nl.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Rolkoffermaffia

Volgende bericht

Reisburo Crombag zoekt fulltime of parttime reisadviseur (m/v)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.