Vacature

Schiphol Travel International zoekt een Account Manager en Account Manager Marine Travel – GESLOTEN

Wegens uitbreiding van haar activiteiten is Schiphol Travel International te Schiphol is op zoek naar een Account Manager en een Account Manager Marine Travel.

Schiphol Travel International is een internationale zakenreisorganisatie met diverse kantoren in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk. Schiphol Travel is gespecialiseerd in exclusieve dienstverlening aan middelgrote en grote multinationals. Schiphol Travel is onderdeel van de Schiphol Travel Group of companies.

Schiphol Travel werkt conform een zelfstandig ontwikkeld concept waarbij het totale bedrijfsproces is ingericht naar de wens van de klant. De Account Manager (Marine Travel) is verantwoordelijk voor de totale bedrijfsafhandeling waaronder reserveringen, ticketing, reporting, contracting, evaluaties en analyse rapporten. De Account Manager (Marine Travel) heeft een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, is servicegericht en heeft een eigen mandaat.

© 2014 – 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vueling: betalingsproces via App

Volgende bericht

Actie: Vakantiegevoel in je eigen huis met Airpart

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."