Nieuws

Schrijf je in: Cruise Travel nodigt reisagenten uit voor event en megafeest MSC Cruises

Het nieuwste cruiseschip van MSC Cruises, MSC Grandiosa, ligt op 4 november in de haven van Rotterdam en er gaat groots worden uitgepakt op deze dag. Ook Cruise Travel nodigt haar partners uit om zich in te schrijven voor haar ‘Cruise Travel Leer/Ervaar/Feest-event’ inclusief bezoek aan het megafeest van MSC Cruises en overnachting aan boord van de MSC Grandiosa.

Wie zich inschrijft voor het ‘Cruise Travel Leer/Ervaar/Feest-event’ krijgt het volledige pakket. De dag begint met een event voor reisagenten van 10.00 tot 14.00 uur in Leerhotel het Klooster in Amersfoort waar circa twintig rederijen aanwezig zijn voor diverse workshops. Je krijgt er alle nieuwtjes voor het boekingsseizoen 2020 en je wordt door Cruise Travel getrakteerd op een lunch.

Na de lunch wordt er rond 14.30 uur vertrokken met Cruise Travel bussen naar de Cruise Terminal Rotterdam, waar het nieuwste cruiseschip van MSC Cruises dan ligt. MSC Cruises organiseert een rondleiding en ‘s avonds is er een megafeest aan boord van het schip. Als Cruise Travel partner ben je verzekerd van toegang tot het schip, het feest en krijg je (samen met een collega) een 2-persoonshut voor een overnachting aan boord!

De volgende ochtend geniet je van het ontbijt aan boord en vertrekken de Cruise Travel bussen weer naar Amersfoort, waar je je reis kunt voortzetten vanaf de parkeerplaats bij het Leerhotel het Klooster of het station.

Schrijf je in via Cruise Agent voor dit unieke event. Er is plaats voor 150 partners. Van belang is dat je je samen met een collega inschrijft als je gebruik wilt maken van de gratis overnachting. Samen deel je de hut aan boord. Bij meer dan 150 aanmeldingen wordt er geloot.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Frankrijk gaat ecotaks invoeren op vluchten

Volgende bericht

EasyJet voegt Hurghada toe aan Schiphol-netwerk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.