Nieuws

Schrijf je in en volg de webinar over de Sambasso app

Deel dit artikel

Sambasso organiseert een webinar die geheel over de Sambasso app gaat op dinsdag 24 september om 10.00 uur. De webinar wordt gegeven door Rick ter Laak van het Sambasso label ‘Weg van de Massa’ en Travelia.

Tijdens de webinar leer je waarom een eigen app een goed idee is en er wordt gekeken naar de functies en mogelijkheden die de app heeft. Bert Wildeman (Algemeen Directeur Sambasso): “We laten de verschillen zien van de Sambasso app in je eigen look & feel. Tevens krijg je inzicht in hoe BAS en de app aan elkaar gekoppeld zijn en hoe gemakkelijk dit werkt. Rick geeft antwoord op de tien meest gestelde vragen over de app en vertelt je alles over My Travel Moments. Tenslotte krijg je ook nog een preview van de nieuwe functionaliteiten en design.” Inschrijven kan hier. Je kan de webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 6 september 2019 at 12:30

    […] Schrijf je in en volg de webinar over de Sambasso app […]

Vorige bericht

Jackpot!

Volgende bericht

Uitnodiging: bijzondere middag voor ZRA's en reisbureaumedewerkers met Avila Reizen en win een ticket

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.