Nieuws

Schrijf je in over EURAM webinar over de Yukon

Ook al kan er nog niet gereisd worden, hoe fijn is het om even weg te dromen bij mooie beelden en verhalen over een bucket list bestemming? Inspiratie opdoen voor straks, als het allemaal wel weer kan? Je kennis over de bestemming opfrissen of misschien ben je helemaal nog niet bekend met het noordwesten van Canada? Schrijf je dan snel in voor de webinar van EURAM over de Yukon op dinsdag 9 maart van 10:00 uur tot 11:00 uur!

Karin Gomes van Travel Yukon laat je zien welke geweldige ervaringen je kunt opdoen tijdens een reis door het spectaculaire Yukon. Welke routes zijn een must-do, wat is er te beleven, voor welk type klant is dit een perfecte bestemming… Deze vragen worden allemaal beantwoord tijdens een boeiende webinar! Ook nemen we een kijkje in het aanbod van EURAM op deze bestemming en hoor je ons laatste nieuws. Ben jij er bij op dinsdag 9 maart om 10:00 uur? Schrijf je in via deze link.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Beterboeken-oprichter Niels Meijssen gekozen tot Meest Inspirerende Ondernemer van 2020

Volgende bericht

40% Klanten Trivago: jaar lang geen seks om weer te reizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.