Nieuws

Schrijf je in voor het TravelPro Reisagent-event!

Op zondag 27 maart organiseert TravelPro het altijd gezellige, knallende Reisagent-event. Vanaf 16.00 uur vergeten we even dat het buiten regent en hoe koud het is. In de Sultan’s Lounge in Rotterdam gaan we namelijk een informatieve, vermakelijke en heerlijke dag beleven met een leuk feest en een knaller van een hoofdprijs! Inschrijven is vanaf vandaag weer mogelijk maar wees er snel bij, want VOL =VOL!

De mensen die er de vorige keer op Bloemendaal bij waren herinneren het zich vast nog wel, dat knallende slotfeest bij Woodstock. Deze editie is Oman de hoofdsponsor van het Reisagent-event en om in deze Arabische sferen te blijven, wordt het Reisagent-event dit keer georganiseerd in de Sultan’s Lounge in Rotterdam. Op zondag 27 maart is dit ‘the place to be’ voor de leukste dag van het jaar! Zoals jullie van ons gewend zijn, is er een programma samengesteld met activiteiten voor iedereen. Eén ding is zeker: vervelen zul je je niet!

Nail Art & Pimp je kleding
Na de ontvangst rond 16.00 uur gaan de activiteiten van start. Er staan drie verschillende activiteiten gepland. Allereerst is er de ‘Pimp je kleding’-workshop. Hierbij is het de bedoeling dat je een kledingstuk meeneemt en deze dan weer nieuw leven in gaat blazen! Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan opgepimpt worden: je slipper, het slabbertje van je dochter of een oude handtas! Met allerlei versieringen kun je aan de slag om onder professionele begeleiding het mooiste 1001-nachten kledingstuk te maken. Voor de dames die liever geen vieze handen willen of lijm onder de nagels; wees gerust. Er is ook een workshop ‘Nail Art’, waarbij je heerlijk aan de slag kunt met je nagels. Van glitters tot kant, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt je nagels ermee versieren en beschilderen in allerlei patronen. Natuurlijk mogen we de mannen deze avond niet vergeten. Terwijl de dames in het kader van de bezuinigingen hun oude kleding oppimpen, kunnen de mannen, maar ook geïnteresseerde dames, aanschuiven bij de poker clinic. Deze poker clinic wordt verzorgd door een professionele poker-instructeur die je de fijne kneepjes van dit spannende en uitdagende spel bijbrengt om er voor te zorgen dat er de volgende keer groot geld gewonnen wordt in het casino. Helaas is de poker clinic al helemaal vol.

Oman
Tijdens de gehele avond zal de Arabische sfeer aanwezig zijn. Zo kun je een waterpijp uitproberen, met een heuse slang op de foto gaan, of je toekomst laten voorspellen door een waarzegster. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door Oad Reizen. Na deze activiteiten is er een korte presentatie van Oman om kennis te maken met deze bijzondere bestemming. Let tijdens deze presentatie wel goed op en maak aantekeningen, want deze kennis ga je aan het eind van de avond nodig hebben voor de grote Oman-quiz waarbij een fantastische scooter te winnen is! Na de presentatie is het aan de DJ om de voetjes van de vloer te krijgen en rond 22.00 uur zal de avond ten einde komen.

Gratis deelname
De gehele avond zijn de drankjes en hapjes verzorgd, dus niemand komt iets tekort. De inschrijvingen voor het Reisagent-event worden behandeld op volgorde van binnenkomst dus schrijf je snel in want VOL = VOL. Deelname aan het event is geheel gratis, maar bij afmeldingen na 21 maart hanteren wij € 50,- per persoon aan annuleringskosten. Bij een no-show wordt hetzelfde bedrag gehanteerd. Graag zien we jullie op zondag 27 maart op het TravelPro Reisagent-event!

SCHRIJF JE HIER IN!

[contact-form 7 “Reisagenten-event”]

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Amerika meest favoriet voor huurauto

Volgende bericht

Floow Travel richt zich volledig op retail


Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.