Nieuws

Schrijf je nu in voor ‘Men Only goes Ireland’

Deel dit artikel

Altijd al eens Ierland met een groep mannen willen verkennen? Die mogelijkheid biedt de Jong Intra in samenwerking met het Iers Verkeersbureau en Aer Lingus met haar “Men Only” studiereis van 7 tot en met 10 april aanstaande.
 


Coby van Dongen, directeur de Jong Intra: ‘De vorige editie van de “Men-Only” reis is als uniek ervaren en ook dit jaar verwachten wij dat het onvergetelijk wordt. Voor deze Ierland-editie van de “Men-Only” reis staan diverse (sportieve) activiteiten op het programma. Deze worden gecombineerd met enkele mogelijkheden voor discussies over zaken die ons bezig houden. Naast het zakelijke karakter wisselen wij uiteraard ook graag op informele wijze van gedachten’. Namens de Jong Intra Vakanties zal deze reis worden begeleid door Coby van Dongen en Tineke Boele.
 
Inschrijven
Kosten: € 225. Inschrijvingen ontvangt de Jong Intra graag per mail vóór 27 februari a.s. via het emailadres tineke.boele@dejongintra.nl. Voor het aantal gereserveerde vluchtplaatsen geldt: vol = vol.


Vluchtinformatie

Heen:   woensdag 7 april     Aer Lingues AMS – DUB       EI603  vertrek 09.30 uur.

Terug:  zaterdag 10 april     Aer Lingues DUB – AMS       EI610  aankomst 19.50 uur.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. Tom van Apeldoorn
    11 februari 2010 at 18:16

    Ik ga ook mee!

Vorige bericht

Verkauft

Volgende bericht

Reisburo Actueel #17

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.