CoronavirusNieuws

SGR-voucher paginagroot in landelijke dagbladen

Vandaag, woensdag 8 april, verschijnt in de Volkskrant, Het Parool en Dagblad Trouw een paginagrote advertentie waarin de SGR-voucher centraal staat. DPG Media, waaronder deze en andere dagbladen vallen, heeft de ANVR het aanbod gedaan om de ANVR-reissector te helpen de Reisvoucher mét garantie nogmaals onder de aandacht te brengen van de consument.

Volgende week donderdag 16 april, wordt deze advertentie ook nog geplaatst in het Algemeen Dagblad en kranten als Eindhovens Dagblad, Brabants dagblad, PZC (Zeeland), De Stentor, De Gelderlander, Friesch Dagblad, Tubantia, Noordelijke dagbladen combinatie, et cetera. “Wij zijn blij met deze geste van DPG. En hopen hiermee dat de nu thuiszittende consument straks met zijn voucher weer een prachtige reis kan boeken”, zo laat de ANVR weten. Wie de advertentie wil gebruiken kan hem hier downloaden.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR-leden kunnen deelnemen aan vitaliteitsmeting

Volgende bericht

Alle 99 RIU Hotels & Resorts gesloten: "Dit hadden we nooit kunnen bedenken"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.