NieuwsPush notificatie

SGR: vrijstelling buitenlandse to’s

SGR gaat ten behoeve van de retail de regeling verruimen, waardoor buitenlandse touroperators niet meer als risico dragende omzet worden gezien. Dit alles gebeurt mede in het kader van de nieuwe richtlijn pakketreizen, dat heeft Erik-Jan Reuver (directeur SGR) bevestigd tegenover TravelPro.

Het feit dat SGR deze regeling gaat verruimen betekent dat Duitse touroperators alleen nog maar een aan SGR gerichte verklaring leveringsplicht plus een bewijs van verzekering in Duitsland hoeven aan te leveren. Reuver: “Door deze verruiming kunnen meer touroperators een vrijstelling bedingen waardoor de retail minder zekerheden hoeft te stellen, als ze de betreffende Duitse touroperator verkopen”.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Spetterend einde voor Holland International

Volgende bericht

MSC start pre-verkoop eerste wereldcruise

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.