Nieuws

Singapore Airlines breidt samenwerking uit

Als resultaat van een samenwerkingsuitbreiding met Asiana Airlines, kunnen Singapore Airlines-passagiers nu genieten van betere reismogelijkheden naar meer bestemmingen in de Verenigde Staten.

Met deze uitbreiding, voegt Singapore Airlines haar vluchtnummers toe (codeshare) aan Asiana Airlines uitgevoerde vluchten vanuit Incheon International Airport in Seoul naar Honolulu, Seattle en Los Angeles. Zowel Singapore Airlines als Asiana Airlines zijn lid van Star Alliance en voeren sinds 2005 al gezamenlijk vluchten uit tussen Singapore en Seoul-Incheon. Singapore Airlines vliegt momenteel dagelijks vier keer op deze route, waarvan een vlucht vanuit Seoul-Incheon doorvliegt naar San Francisco. Asiana Airlines vliegt een maal per dag op de route Seoul-Incheon naar Singapore.

Asiana Airlines heeft haar vluchtnummers toegevoegd op Singapore Airlines uitgevoerde vluchten vanuit Singapore naar Jakarta in Indonesië, Perth in Australië, Auckland in Nieuw-Zeeland en Kaapstad in Zuid Afrika.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Reiswerk Studentencongres 2014 meer dan succesvol

Volgende bericht

WOW air is jarig en trakteert

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."