Nieuws

Sint Petersburg groepsreis met Bolsjoj Reizen

Van 11 april tot en met 15 april hebben Anja Heus en Evelien van Oosten (ZRA’s van The Travel Club) een vijfdaagse groepsreis naar Sint Petersburg begeleid. “Deze reis hebben wij bij Bolsjoj Reizen ondergebracht. Bolsjoj reizen heeft ons voorzien van leuke tips en het programma was goed geregeld”, aldus Van Oosten.

“Wij hebben onze klanten meegenomen naar de wonderlijke wereld van de Tsaren in Sint Petersburg. Deze mooie stad is een waar openluchtmuseum. We zijn rechtstreeks met KLM gevlogen, een goede vlucht met een vluchtduur van nog geen drie uur. Als eerste hebben we een stadsrondrit per bus gemaakt, om een goede indruk van de stad te krijgen. In de middag zijn we te voet verder gegaan en ook een stukje per metro.”

Op de tweede dag bezocht de groep de Hermitage. Van Oosten: “Wat een schitterende collectie schilderijen is hier onder te zien. Mooie portretten van Van Gogh, Rembrandt en diverse Vlaamse schilders. Natuurlijk mochten ook de Sint Peter en Paul Kathedraal, de Kerk van de Verlosser op het bloed, de Isaac Kathedraal met een mooi uitzicht over de Oostzee en het Zomerpaleis niet ontbreken tijdens deze reis. Deze unieke bezienswaardigheden hebben we bezocht onder begeleiding van goedsprekende Nederlandse gidsen. De gidsen spraken via de microfoon en onze gasten hadden allemaal oortjes, zodat iedereen alles goed heeft kunnen volgen.”

Ondanks de vroege reisperiode kon er ook een boottocht door de grachten van Sint Petersburg worden gemaakt. “Al met al een unieke reis om op terug te kijken”, laat Van Oosten weten.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Save the date: 20 juni Travel BBQ at the Beach

Volgende bericht

Recordaantal bezoekers voor Orlando

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.