Nieuws

Sky Health Club: medische groepsreizen ‘nieuwe stijl’

Deel dit artikel

Sky Health Club organiseert vanaf juni 2010 medische groepsreizen die zich kenmerken door de combinatie van vakantie en zorg in een klimaat dat helend werkt. De nieuwe dienst is een initiatief van particuliere initiatiefnemers in samenwerking met KLM en haar dochter KLM Health Services en wordt gesteund door gerespecteerde medische specialisten. De pilot bestaat uit een reis voor dermatologische patiënten (en hun partners) naar Bonaire.

Op 18 juni vertrekt de eerste groep van twintig personen, inclusief partners, naar het Caribische eiland voor een reis van twee weken. ‘De partners van de patiënten spelen een vitale rol bij de nieuwe dienst’, verklaart Antoon van Balkom van Sky Health Club. ‘We willen de deelnemers de kans bieden om samen met hun partner een ervaring op te doen die het midden houdt tussen vakantie en zorg. Het klimaat is goed voor de dermatologische aandoening, maar ook om te ontspannen. Tegelijkertijd kunnen zij meer informatie opdoen over de aandoening. Hierdoor nemen niet alleen de symptomen af, maar staan patiënten, samen met hun partners, ook beter in het leven.’ De deelnemers vliegen met KLM World Business Class of in de Economy Comfort-zone en verblijven in het Plaza Resort, direct gelegen aan zee. Soortgelijke groepsreizen vertrekken ook op 3 september, 24 september en 19 november. Meer info op www.skyhealthclub.com.


Deel dit artikel
Vorige bericht

WOW-feest, April 2010

Volgende bericht

Prinses Máxima doopt MS Nieuw Amsterdam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.