Nieuws

SkyTeam focust in 2013 op Customer Value (video)

SkyTeam focust in 2013 op Customer Value (video)
De hoofdprijs van de avond wordt door Laurentiu Mezei, General Manager van Tarom uitgereikt aan de gelukkige winnares.

Tijdens de ‘Sky Team Round The World Night’ in het Van der Valk hotel in Houten werden woensdag 7 november jl. reisagenten bijgepraat over de laatste ontwikkelingen over dit product, de alliantie zelf en de aangesloten airlines.

De avond, die begon met een diner, werd bijgewoond door zo’n 75 reisagenten. Daarnaast waren de meeste leden van de luchtvaartalliantie zelf ook aanwezig. Host van de avond was Passenger Sales Manager voor China Airlines Alex Vagevuur. Na het diner volgde een korte presentatie over de laatste ontwikkelingen binnen de ‘Round The World’ tarieven van de alliantie, nieuwe airlines die zich onlangs aangesloten hebben bij SkyTeam of dit binnenkort zullen gaan doen. Tevens werd door Coördinator Sales Edward Hollo uitgebreid stilgestaan bij het nieuwste SkyTeam product ‘Sky Priority’. Het rode loper product voor de top klanten van SkyTeam.

SkyPriority verenigd de meest exclusieve luchthaven diensten van alle member airlines in één consistente ervaring voor klanten die reizen in First of Business Class of  lid zijn van Elite Plus. Na de pauze gaven alle aanwezige Sales vertegenwoordigers van de verschillende airlines nog een korte update over de laatste ontwikkelingen in het routenetwerk, frequenties en services. Tevens werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de prijsvraag. Hoofdprijs twee tickets met Tarom naar Boekarest.

Lees het uitgebreide artikel over deze avond in TravelPro van volgende week.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Superprijzen bij See America Workshop

Volgende bericht

Goede Tijden Slechte Tijden in Zuid-Afrika

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.