Nieuws

Slovenië versoepelt inreisbeperkingen

De Sloveense overheid heeft per 15 juli 2021 besloten om de inreisbeperkingen te versoepelen en doet dit door onder meer één duidelijke consequente lijn te trekken voor elke vakantieganger die naar Slovenië afreist.
Het land verwelkomt bezoekers die volledig zijn gevaccineerd en dit kunnen aantonen middels de CoronaCheck-App of certificaat. Reizigers die nog niet of volledig zijn gevaccineerd, hebben een negatieve PCR-test van maximaal 72 uur oud nodig. Of een antigeentest van maximaal 48 uur oud. Slovenië verwelkomt ook reizigers die recent zijn hersteld van covid-19 en dit kunnen aantonen middels een officieel certificaat. Kinderen onder de 15 jaar, die met hun ouders/verzorgers reizen, hoeven geen test/vaccinatie-resultaten te laten zien.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

KLM in de winter naar Port of Spain en Bridgetown

Volgende bericht

Aanmeldingen event TravDay stromen binnen, meld je snel aan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."