CoronavirusNieuws

SolFly annuleert alle vertrekken tot en met 6 mei

Update – SolFly heeft besloten alle vertrekkende passagiers tot en met 30 april te annuleren. “Ik ben heel voorzichtig en wij werken vanuit huis. Wij gaan annuleren tot en met 6 mei met pijn in ons hart, want dat is de vertrekperiode voor de meivakantie. Ook mei komt onder druk te staan, maar wij moeten wachten op de airlines”, zo laat Hans Mosselman (directeur/oprichter SolFly) weten aan TravelPro.

“Waarschijnlijk zullen ook na 31 maart nog vakanties worden opgeschoven, nu Griekenland heeft besloten tot en met 30 april de hotels te sluiten. Dit bericht checken wij nog wel zorgvuldig na”, zo liet Mosselman eerder aan TravelPro weten. “In ons aanbod vind je veel kleinschalige accommodaties en veel aanbod vanaf de regionale luchthavens (nog maar 28% vanaf Schiphol) met goedkoop parkeren. Alle reisduren zijn mogelijk doordat we virtueel touroperator zijn waarmee we echt wat toe te voegen hebben aan de markt en we werken samen met verschillende airlines waardoor we goede prijzen bieden”, zo liet Mosselman tijdens de Vakantiebeurs nog weten aan TravelPro.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] SolFly: alle reizen tot en met 31 maart zijn geannuleerd. Meer info. […]

Vorige bericht

ACM gedoogt voucher: accepteren helpt reisorganisaties, is verstandig en redelijk

Volgende bericht

"Het behoud van verdiensten retailers en zra’s in Corona-voucher van groot belang”

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.