Nieuws

SolFly werkt hard aan SGR-lidmaatschap

Hans Mosselman, initiatiefnemer en Managing Director van SolFly, heeft aan TravelPro laten weten hard te werken aan het rond krijgen van het SGR-lidmaatschap. Doordat beide partijen er nog niet helemaal uit zijn, heeft Mosselman de presentatie (voor genodigden) van de brochure die gepland stond op 17 december verplaatst naar 14 januari. Zelfde locatie, zelfde tijdstip.

SolFly werkt samen met de D-rt Groep en de Veluwegroep. Mosselman heeft voornamelijk vele kleinschalige, voordelige accommodaties ingekocht in diverse prijsklassen van 2 tot 5 sterren op tien bestemmingen in Zuid-Europa (Mallorca, Ibiza, Costa del Sol, Gran Canaria, de Algarve, Corfu, Kreta, Rhodos, Kos en Karpathos). Op het gebied van vluchten werkt SolFly samen met transavia.com en Corendon. Het aanbod van SolFly zal binnenkort ook te vinden zijn op solfly.nl.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Succesvolle Colorado bijeenkomst

Volgende bericht

Hoe is het met EurAm?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.