Nieuws

Solide groei in passagiersaantal voor Eurostar

Eurostar rapporteert een solide groei in passagiersaantal en in omzet in het tweede kwartaal van 2019. Het aantal passagiers nam toe met 3% (2019: 2,88 miljoen; 2018: 2,80 miljoen). De omzet bedraagt 263 miljoen Britse pond, een stijging van 2%.

Eurostar blijft aan populariteit winnen bij toeristen uit Noord-Amerika. Zij maken gebruik van de snelheid en het gemak van de hogesnelheidstrein om meer bestemmingen te kunnen bezoeken tijdens hun reis in Europa. Het aantal Noord-Amerikaanse klanten steeg met 20% in het tweede kwartaal van 2019 vergeleken met het tweede kwartaal van vorig jaar.

Stijging
Mike Cooper (CEO van Eurostar zegt hierover): “We hebben een aanzienlijke stijging van de ticketverkoop op de Noord-Amerikaanse markt gezien, omdat reizigers kiezen voor de vlotte verbinding tussen Europese steden en het gemak en comfort van de hogesnelheidstrein verkiezen boven het vliegtuig.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Jordanië event op 3 september in Amsterdam

Volgende bericht

Discover the World versterkt samenwerking met Cabo Verde Airlines

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.