Nieuws

South African Tourism ontroert met Black Butterflies

South African Tourism organiseerde gisteravond een eigen voorpremière van de film Black Butterflies voor (zaken)relaties in Amsterdam. Binnen één weekend waren er zoveel aanmeldingen voor het event dat er zelfs mensen teleurgesteld moesten worden. De film, met Carice van Houten en Rutger Hauer in de hoofdrol, gaat over over het veelbewogen leven van de Zuid-Afrikaanse kunstenares Ingrid Jonker. De film maakte duidelijk indruk en was dan ook onderwerp van gesprek tijdens de afsluitende borrel.

Voor aanvang van de film deelde Bangu Masisi, Country Manager, enkele resultaten over 2010. ‘‘Meer dan acht miljoen mensen brachten een bezoek aan Zuid-Afrika, een groei van meer dan vijftien procent in vergelijking met 2009. Vanuit Nederland nam het aantal toeristen toe met 8,4% in vergelijking met 2009. Na Groot-Brittannië en Duitsland is Nederland de grootste markt voor Zuid-Afrika in Europa.’‘ Masisi liet tevens weten dat het Zuid-Afrikaans verkeersbureau nu harder moet werken dan ooit om ervoor te zorgen dat Zuid-Afrika in het vizier blijft bij de toerist.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

IATA: Moeilijke periode luchtvaart

Volgende bericht

Dames- schaatsteam laadt zich op in Eilat

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.