Nieuws

Spaanse avond alltours in Eindhoven

Deel dit artikel

Ook dit jaar gaat alltours de Nederlandse reisagent weer op een leuke en interessante manier op de hoogte brengen van het “Spaanse“ alltours product en weetjes.

Bij deze “landen avond“ biedt de touroperator vanaf 18.00 uur heerlijk eten aan, in het thema van die avond (dat land). Aansluitend, tussen de verschillende gangen door, wordt er gestart met de landenpresentatie.

Dus kom optijd en geniet van het heerlijke eten en de informatie. De landen presentatie zit weer boordevol interessante nieuwtjes, waardevolle verkooptips en weetjes en natuurlijk belangrijke bestemmings-informatie. De avond eindigt met een loting (ca. 22.00 uur), hierbij maak je kans om een leuke prijs(zen) te winnen.

Locatie: Eindhoven (in het Spaanse Restaurant “El Patio Andaluz“).
Datum: woensdag 26 mei.

Aanmelden kan via www.alltours.info. Wil je met meer dan twee personen komen, maak dan meerdere boekingen of stuur een e-mail naar sales@alltours.nl o.v.v. het alltours agentennummer. Voor aanvang van de landen avond ontvang je nog een aparte bevestiging per fax met adresgegevens van het restaurant. Deelname is natuurlijk kosteloos, maar voor annulering vanaf drie dagen voor de landen avond en no-shows berekenen wij € 25 kosten per persoon.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon in 2012 van Eindhoven naar Istanbul

Volgende bericht

Reisburo Actueel #18

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.