Nieuws

Speciale Oman-sessie voor reisagenten

Deel dit artikel

Oman gaat zich dit jaar nóg meer focussen op de retail en diverse activiteiten ontwikkelen, waarbij reisagenten hun kennis rond deze nog vrij onbekende bestemming kunnen uitbreiden. De kick-off is op 17 maart in de Nieuwe Kerk in Amsterdam met een speciale Oman-sessie, waarvoor reisagenten zich vanaf vandaag kunnen aanmelden.

De Oman-sessie wordt georganiseerd door het verkeersbureau van Oman in samenwerking met TravelPro. De sessie, die begint om 16.00 uur en rond 22.00 uur eindigt en plaats biedt aan 75 personen, vindt heel toepasselijk plaats in de Nieuwe Kerk. Hier wordt sinds oktober vorig jaar een Oman-tentoonstelling gehouden. Tijdens deze tentoonstelling kunnen reisagenten al helemaal in de Oman-sfeer komen en aansluitend meer informatie opdoen bij de diverse presentaties en workshops, die onder meer worden gegeven door vertegenwoordigers uit Oman, touroperators én airlines die Oman in hun programma hebben. Aansluitend vindt een diner, geheel in bedoeïenenstijl, plaats in het nabijgelegen restaurant Shibli. Deelname aan deze sessie is gratis. Onder de aanwezige reisagenten worden bovendien nog leuke prijzen verloot. Aanmelden kan door vóór 5 maart een mail te sturen naar info@visitoman.nl of per fax naar 020-6230151. Je hoort zo snel mogelijk of je bent ingeloot. TravelPro is ook aanwezig en maakt een praktisch verslag.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vluchten KLM in het teken van 'From Holland'

Volgende bericht

Magiër promoot KLM Economy Comfort in Manchester (VIDEO)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.