Nieuws

Specialisten organiseren “Reis om de Wereld in een Dag”

Deel dit artikel

De Maatwerkspecialisten organiseren op zondag 9 oktober in het Wereldmuseum te Rotterdam de “Reis om de Wereld in een Dag”. Zeven reisorganisaties verzorgen afwisselende presentaties over het deel van de wereld waarin zij gespecialiseerd zijn. Tevens kunnen bezoekers onder het genot van een drankje en een hapje hun reiswensen met de reisadviseurs van de Maatwerkspecialisten bespreken.

Aanmelding voor deze gratis wereldreis is mogelijk via info@demaatwerkspecialisten.nl, waarna de entreekaart wordt toegestuurd. Bezoekers zijn welkom van 11.00 – 17.00 uur. Het definitieve programma zal vanaf 19 september bekend gemaakt worden op www.demaatwerkspecialisten.nl.

De Maatwerkspecialisten is een groep van zeven gespecialiseerde reisorganisaties die vergelijkbaar zijn in omvang, deskundigheid en persoonlijke werkwijze. Zij werken vanuit een persoonlijke passie en motivatie voor ‘hun’ deel van de wereld. Het aanbod kenmerkt zich door professionaliteit, authenticiteit, flexibiliteit en originaliteit. Tot de Maatwerkspecialisten behoren Namasté Reizen (Azië), Out in Africa (Afrika), Beluga Adventures (Arctische en Antarctische gebieden), Walkabout (Australië en Nieuw-Zeeland), Tioga Tours (USA en Canada), DKTS (Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Qatar, Mauritius en Jordanië) en ARA Tours (Cuba, de Nederlandse Antillen en Midden- en Zuid Amerika).

Gratis toegang tot Wereldmuseum
Op vertoon van de “Maatwerkspecialisten-entreekaart” hebben de bezoekers ook toegang tot het Wereldmuseum. De collectie van het Wereldmuseum in Rotterdam is sinds 1885 bijeengebracht en telt rond de 100.000 voorwerpen en een zelfde hoeveelheid foto’s (daterend vanaf ongeveer 1860), albums, prenten, geografische kaarten en atlassen, tekeningen, dia’s en affiches.
Ter afsluiting van deze informatieve dag kan de bezoeker terecht in de mooie Café-Wijnbar en het restaurant (met een bijzondere kaart) van het museum. Reservering wordt aangeraden.

Extra informatie is beschikbaar op www.demaatwerkspecialisten.nl en www.wereldmuseum.nl


Deel dit artikel
Vorige bericht

Schiphol gekozen tot beste luchthaven Europa

Volgende bericht

Hotelplan-agenda terug van weggeweest

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.