Nieuws

Sportreisbureau P1 Travel neemt Equipo Voetbalreizen over

“Door deze overname versterkt P1 Travel zijn naam in de reis- en evenementenwereld en kan het bedrijf, dankzij het bredere aanbod, beter voorzien in de vraag van deze sportfans”, laat het bedrijf weten.

Equipo Voetbalreizen is opgericht in 1999 en realiseerde jaarlijks zo’n 3000 reizen naar grote en kleine voetbalclubs over de hele wereld. Equipo Voetbalreizen opereerde naast Nederland ook in België, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
P1 Travel is een sterk groeiende naam in de reis- en evenementenwereld. Na jaren business-to-business te hebben geopereerd, bevinden zij zich sinds 2019 op de consumentenmarkt. Het is dé officiële ticketpartner van de grootste voetbalclubs en sportevenementen ter wereld, van de Premier League tot de Olympische Spelen en van La Liga tot aan Rugby World Cup 2023. Dankzij dit bredere aanbod bestaande uit meer sporten kunnen zij de vraag van de sportfans van Equipo Voetbalreizen nog beter beantwoorden. “We spreken van geluk dat we in deze gekke tijd toch de volgende stappen kunnen nemen in onze groei,” vertelt Rick van der Maas, CEO P1 Travel, “natuurlijk voelen wij de klap ook en viel onze business vorig jaar in maart vrijwel direct stil, maar doordat we financieel gezond zijn, belemmert ons dit niet in de groei van het bedrijf.”

Met een succesvolle verkoop van Rugby World Cup 2023 afgelopen maand werden die plannen bevestigt: er moet nu worden doorgepakt om dit succes vast te houden. De uitgegeven vouchers vanuit Equipo Voetbalreizen worden ook overgenomen voor P1 Travel en behouden hun waarde en geldigheid. “Ik ben blij dat we onze fans een nog beter aanbod kunnen gaan doen via P1 Travel,” vertelt Bart Roelofs van Equipo Voetbalreizen, “P1 Travel is een merk met enorm veel potentie en groeimogelijkheden.” 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Sunny Cars: “Krappe beschikbaarheid en hogere prijzen"

Volgende bericht

Transavia: boekingen stegen fors gisteravond

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."