Nieuws

Spotlight on Africa, Indian Ocean Islands & Israel Travel workshop

Indien je werkzaam bent in de reisbranche en meer over de bestemmingen Zuid-Afrika, Zambia, Zanzibar, Israël, Kenya, Rwanda, Botswana, Namibië, Malawi, Zimbabwe, Mauritius, Tanzania en de Seychelles wilt weten, kun je op dinsdag 15 maart aanstaande deelnemen aan de ‘Spotlight on Africa, Indian Ocean Islands & Israel Travel workshop’ in het Park Hotel Amsterdam aan de Stadhouderskade 25.

Tijdens de workshop komen er bijzondere verhalen en details over de bestemmingen en producten aan bod. Het avondprogramma start om 17.30 uur met een welkomstdrankje gevolgd door een heerlijk diner buffet. Om 18.30 uur start de workshop die om 21.00 uur eindigt met een prijsuitreiking. Tip: vergeet niet je visitekaartje mee te nemen want deze kan je geluk brengen!

Aanmelden
Meld je aan via www.spotlightworkshops.com. Hier vind je tevens meer informatie en een overzicht van de exposanten. Indien er vragen zijn kun je mailen naar info@spotlightworkshops.com of bellen met Anneli Bronkhorst, 06-21282095. Het Park Hotel in Amsterdam ligt op loopafstand van het CS Amsterdam en is dus gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

airberlin non-stop vanaf Düsseldorf naar Las Vegas

Volgende bericht

Vrij Uit Agentenactie Landal GreenParks

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."