Cruise ClassNieuws

Ceremonie Costa Favolosa, een waar sprookje

Deel dit artikel

Ter ere van de technische tewaterlating in Venetië heeft er vandaag een sprookjesceremonie plaatsgevonden van de Costa Favolosa. De Costa Favolosa is bedoeld om het magische karakter van een cruise te benadrukken, vandaar de daam ‘Costa Favolosa’ want Favola betekent ‘sprookje’ in het Italiaans.

De Favolosa is uitgebreid met een aantal nieuwe, luxueuze suites, een nieuw entertainmentgedeelte voor jongeren, een 4D cinema, PlayStation World en nog veel meer. Ook de bekende Costa successen, zoals de Samsara Spa, de grand prix race simulator en de golf simulator komen op de Favolosa terug. Het zwembadgedeelte op het achterdek is vernieuwd en vergroot en op het gebied van duurzaamheid maakt Favolosa gebruik van de nieuwste technologieën. Meer informatie over dit schip vind je op: www.costacruises.nl.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nieuw: Columbus-all-inclusive-pakket

Volgende bericht

Specials Reisburo Actueel #20: Portugal & Wintersport in Frankrijk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."