Nieuws

Staat jouw foto straks op de ICE?

Deel dit artikel

Op 3 november rijdt de ICE tien jaar over het traject Amsterdam-Keulen. Alle reden voor ICE International om een feestje te geven. Insteek hierbij is een fotowedstrijd, waarbij iedereen wordt uitgenodigd zijn favoriete foto in te sturen op of langs het traject dat de trein aflegt.
Het traject loopt vanaf Amsterdam, via Utrecht, Arnhem, Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf naar Keulen. De foto mag ook in een straal van tien kilometer langs de route zijn gemaakt. Misschien staat jouw foto straks op de ICE want op 3 november gaat de trein rijden als rijdend fotoalbum, waarbij er op de kop van de trein op groot formaat foto’s van wel twintig jubileumwinnaars worden afgebeeld. Bovendien ontvang je als winnaar ook nog twee 1e klas tickets naar Keulen/Frankfurt en een uitnodiging om bij de bijzondere onthulling van de ICE met prijswinnaars op 3 november aanwezig te zijn. Via de site van ICE kun je je foto uploaden en insturen. De actie loopt t/m 15 oktober 2010.


Deel dit artikel
Vorige bericht

55 plussers voordelig naar de Spaanse zon

Volgende bericht

Reiswerk en NHTV leiden assessoren op voor EVC in reisbranche

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.