Nieuws

Staking Catalonië treft openbaar vervoer

Inwoners van Catalonië zijn vandaag door vakbonden en onafhankelijkheidsbewegingen opgeroepen het werk neer te leggen als antwoord op het geweld dat Spaanse politieagenten zondag hebben gebruikt tijdens het referendum over de onafhankelijkheid, waarbij 900 mensen gewond raakten.

Door de staking dreigt het openbaar vervoer in Catalonië plat te komen te liggen. De metro van Barcelona reed vanochtend op ongeveer een kwart van de normale capaciteit, maar zou naar verluidt inmiddels helemaal stil liggen. De staking heeft vooralsnog geen gevolgen op het vliegverkeer van en neer Catalonië.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Verkoop verzekering tegen gevolgen faillissement airlines stijgt

Volgende bericht

Flywise Travel aangesloten bij SGR

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."