Nieuws

Stakingen op Schiphol op komst

Maandag 18 maart wordt er bij verschillende bedrijven op Schiphol actie gevoerd voor een goed pensioen. In de beveiliging, passagiers- en bagageafhandeling wordt het werk voor 66 minuten stilgelegd. Schoonmakers op de luchthaven staken 24 uur lang, vanaf middernacht.

De werkonderbrekingen in de beveiliging en afhandeling (bagage en checkin-balies) starten om 12.30 uur en duren tot 13.36 uur. Honderden werkers hebben zich actiebereid verklaard. Een deel van de actievoerders vertrekt daarna naar Den Haag voor de demonstratie op het Malieveld. Op Schiphol Plaza (voor de vertrek- en aankomsthallen buiten) komen de actievoerders vanaf 12.30 uur bij elkaar.

Medewerkers van KLM leggen het werk niet neer, maar een deel van hen sluit aan bij het actieprogramma en de demonstratie in Den Haag. FNV gaat ervan uit dat passagiers vluchten niet missen als ze op de door hun luchtvaartmaatschappij voorgeschreven tijd op Schiphol aanwezig zijn.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Roos Vlasblom en Ninette Neuteboom aan de slag bij USP Marketing PR

Volgende bericht

Toeristen bedolven door aardverschuiving op Lombok

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.