Nieuws

(Foto’s) Star Alliance en Aspire Lounge geopend op Schiphol

Vanmiddag zijn de Star Alliance en Aspire Lounge geopend op Schiphol. Aanwezig waren onder andere André van den Berg (CCO Royal Schiphol Group), Christian Draeger (VP Customer Experience Star Alliance) en Menno Biersma (CEO Swissport).

“We zijn er zeker van dat onze zakenreizigers erg blij zullen zijn met deze lounges. Bij Schiphol staan we voor excellente service en moeten we anticiperen wat reizigers willen. Met deze lounges doen we dat. We hadden vorig jaar 71 miljoen passagiers en verwachten er dit jaar nog meer. Daarom moeten we genoeg faciliteiten hebben om dit grote aantal passagiers onder te brengen”, aldus Van den Berg.

Draeger vult aan: “We hadden bij Star Alliance altijd de wens om een nieuwe lounge op Schiphol te openen. Het geeft onze passagiers de mogelijkheid om te relaxen tussen de vluchten door. We hebben meer dan 1.000 lounges wereldwijd, maar het design en uitzicht van de lounge op Schiphol is noemenswaardig. We denken dat deze lounge ook Schiphol als luchthaven aantrekkelijker maakt voor onze passagiers. We verwachten dat er 90.000 Star Alliance passagiers per jaar deze lounge zullen bezoeken.”

Biersma gaat verder: “We zijn instaat om de passagiersaantallen te laten groeien met de bouw van deze lounges, maar ook het servicelevel naar een hoger niveau te tillen. De gedeelde keuken is uniek in haar soort. Alles is aanwezig voor passagiers die tegenwoordig steeds meer verwachten van een lounge.”

Vanmiddag zijn de Star Alliance en Aspire Lounge geopend op Schiphol.

Posted by TravelPro on Thursday, 7 March 2019

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

ZRA’s als lifestyle service agent neemt serieuze vormen aan

Volgende bericht

Aruba Tourism Authority viert 35-jarig jubileum van toerismepromotie in Europa

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.