Nieuws

Star Alliance opent ticketcounter op Schiphol

Deel dit artikel

Star Alliance heeft vandaag de allereerste Star Alliance ticketcounter op Amsterdam Airport Schiphol geopend. De Star Alliance ticketcounter is de eerste stap in een serie plannen voor Amsterdam Airport Schiphol, die gericht zijn op het verbeteren van zowel de reiservaring van klanten als het vergroten van de herkenbaarheid van de alliantie door het gebruik van de huisstijl. Alle aangesloten luchtvaartmaatschappijen die vluchten onderhouden vanuit Terminal 3 overwegen herinrichting en samenvoeging van hun ticketcounters. Tegelijkertijd onderzoeken de Star Alliance leden die opereren vanuit Terminal 1 de mogelijkheden voor gezamenlijke incheckfaciliteiten.

De nieuwe faciliteit in Terminal 3 is gemakkelijk te herkennen aan de voor Star Alliance karakteristieke huisstijl met de afbeelding van de wereldbol. De tien beschikbare counters worden gedeeld door EGYPTAIR, Turkish Airlines, United en US Airways, en maken een betere communicatie mogelijk tussen deze bij Star Alliance aangesloten leden. De luchtvaartmaatschappijen kunnen reizigers daardoor een betere service bieden, vooral bij onregelmatigheden. Voordeel voor de reizigers is bovendien een kortere loopafstand tussen de ticket- en incheckfaciliteiten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Zoover Awards 2012 uitgereikt voor beste accommodaties

Volgende bericht

Kom ook naar de Dinner Workshops in samenwerking met Walt Disney Parks and Resorts!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.