Nieuws

Star Alliance past voorwaarden Round The World-tickets aan

Luchtvaartalliantie Star Alliance gaat de voorwaarden van de Round The World (RTW)-tickets versoepelen. Tot nu toe waren minimaal drie tussenstops vereist voor alle RTW-tickets, maar dit is verlaagd naar twee stops. Deze wijziging verhoogt het aantal beschikbare routes onder het RTW-product voor reizen via het netwerk van Star Alliance.

“Door wereldwijd reizen mogelijk te maken met slechts twee tussenstops, vergroten we de aantrekkelijkheid van het Star Alliance Round the World-tariefproduct. Klanten vinden het nu gemakkelijker om hun route op maat samen te stellen op basis van het uitgebreide aanbod van onze 28 aangesloten luchtvaartmaatschappijen, die dagelijks meer dan 18.400 vluchten uitvoeren en 1.300 bestemmingen in 191 landen verbinden”, aldus Janice Antonson (Vice President, Commercial &Communications bij Star Alliance).

Star Alliance RTW-tickets kunnen online worden geboekt. De tool Star Alliance Book & Fly is beschikbaar in het Engels, Duits en Japans.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Video - Edventure meest duurzame standhouder: "Klanten verkopen ons"

Volgende bericht

Bepart (Sportstadion Reizen) 50e deelnemer SGRZ

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."