Nieuws

Star Alliance Trade Awards 2010

Voor de vierde keer op een rij reikte Star Alliance ‘awards’ uit aan reisagenten. Door middel van deze awards betuigen de alliantieleden hun waardering en dank voor de wijze waarop de diverse reisagenten invulling geven aan de samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen.

De awards zijn uitgereikt in de categorieën: Best Business Travel Agency 2010, Best Online Sales Agency 2010, Best Retail Agency 2010, Best Tour Operator 2010. Per categorie werden er tussen de acht en achttien reisagenten genomineerd. Aan de hand van een breed scala aan criteria werden alle genomineerden beoordeeld. In samenwerking met IATA en de onafhankelijke Star Alliance coördinatrice werden de uitkomsten verwerkt en de winnaars in de vier categorieën vastgesteld.

Lees in TravelPro nummer 39 wie winnaars zijn geworden in elke categorie.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Branche voorzichtig positief over zomerboekingen 2011

Volgende bericht

TSi: uitstel van betaling omgezet in faillissement

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."