Nieuws

Stedentrips populair deze herfstvakantie

Nederlanders die op vakantie gaan in de herfstvakantie brengen hun tijd vooral door in een stad. Barcelona staat met stipt op nummer één door de combinatie van cultuur, shoppen en strand. Rome volgt Barcelona op de voet op.

Vliegtickets.nl heeft onderzocht dat de meeste Nederlanders die deze herfstvakantie op vakantie gaan hun vakantie doorbrengen binnen Europa met als grote uitzondering daarop New York, een stad die populair blijft voor een lang weekend weg. Net zoals in 2009 blijken zon en warmte de hoofdredenen om er in 2010 even op uit te trekken. Meestal brengt men zeven nachten door tijdens een herfstvakantietrip. Amsterdam blijft tevens een populaire bestemming. Veel in het buitenland wonende Nederlanders komen tijdens de vakantie terug voor een bezoek aan eigen land. Athene en Malaga zijn twee nieuwkomers wat betreft populaire bestemmingen tijdens de herfstvakantie.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Travel Trend presenteert Afrika

Volgende bericht

Oad en Disneyland Paris: nieuw 3-jarig contract

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."