CoronavirusNieuws

Stijging in cijfers Travel Counsellors zet door

De stijging in de cijfers die Travel Counsellors al sinds vorige maand ervaart zet gestaag door. De omzetcijfers zijn al weken ruim boven de 80% en regelmatig zelfs boven de 90% ten opzichte van 2019. De boekingswaarde is daarbij zelfs een stuk hoger dan in 2019.

Uit cijfers van Travel Counsellors blijkt dat vrijwel alle Europese landen en het Caribisch gebied populair zijn met boven aan de lijst Spanje (Canarische Eilanden) en Griekenland. Voor de winter wordt er volop geboekt naar het Caribisch gebied, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Het aantal Travel Counsellors is stabiel gebleven.

Milka van Dam, General Manager Travel Counsellors: “In tegenstelling tot de geluiden uit de branche zien wij juist een aanhoudende positieve boekingstrend. Zowel in de omzetcijfers als in aantal Travel Counsellors zien wij een stijging. Uiteraard hebben we tijdens de crisis helaas een klein aantal Travel Counsellors zien vertrekken, maar er zijn ook een hele hoop goede Travel Counsellors gestart.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Goed voor de reisadviezen: Nederland groen en geel op ECDC-lijst

Volgende bericht

Trouwe Aruba-fans zetten tatoeage van hun geliefde One happy island

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.