Nieuws

Stip Reizen gaat samenwerken met Makro

Stip Reizen gaat samen met Makro Nederland vakanties aanbieden. Op 22 juni is de eerste papieren reisfolder op de mat gevallen bij de pashouders van de groothandel. Ook komt er een online versie beschikbaar. De reizen worden geheel verzorgd door Stip Reizen.

Fred Verlinden (Directeur Stip Reizen): “We zijn heel blij met de nieuwe samenwerking met Makro. Onze inkopers worden dagelijks geconfronteerd met geweldige reisdeals, die we zo snel mogelijk onder de aandacht van het grote publiek willen brengen. Dat doen we tot op heden via ons eigen merk Stip Reizen, maar daar voegen we nu een nog groter bereik aan toe. Alleen de beste aanbiedingen selecteren we voor Makro, zodat het aanbod altijd exclusief is, in prijs en/of samenstelling van het arrangement. Omdat dezelfde reizen op moment van publicatie nergens anders voordeliger te verkrijgen zijn, genieten Makro-klanten daarbij dus altijd van een extra voordeeltje.”

Oude bekenden
De start van de samenwerking was vorig jaar al gepland maar heeft door het coronavirus vertraging opgelopen. Daarnaast zijn de samenwerkende partners geen onbekenden van elkaar. Vanaf de jaren ‘90 bood Makro al reizen aan samen met reisorganisaties, waaronder BBI Reizen, toen onderdeel van Stip Reizen. Verlinden zegt daarover: “De stap die nu gezet wordt – het verkopen van reizen onder de naam Makro Reizen – is nieuw. We zijn bijzonder trots op de exclusieve overeenkomst met deze bekende groothandel van Nederland.”

De reizen worden aangeboden via de website makroreizen.nl en vallen onder de volledige eindverantwoordelijkheid van Stip Reizen. Om de reizen voor een breed publiek toegankelijk te maken zijn de reizen door zowel Makro-pashouders als niet-pashouders te boeken.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Transavia verhoogt capaciteit deze zomer

Volgende bericht

Reactie Frankrijk op geel reisadvies en inreisregels op een rij...

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."