Op kerstavond is de start van de verkoop voor De Oranjecamping tijdens het WK in Brazilië zeer succesvol begonnen. Tot vandaag 15.00 uur konden de voorinschrijvers de boeking definitief maken. “We zijn zeer verrast over de eerste resultaten, het overtreft onze verwachtingen. Binnen 48 uur hebben we meer dan 250 definitieve boekingen binnen gekregen, en dat is ondanks de feestdagen een zeer groot succes te noemen. Dat zijn ook meer boekingen dan wij na 2 dagen hadden bij het WK in Zuid-Afrika”, aldus Daniel Frankenhuis, mede-eigenaar van De Oranjecamping.

De Oranjecamping is voor het WK in Brazilië en het EK van 2016 in Frankrijk een exclusieve samenwerking aangegaan met Stip Reizen. Dit betekent dat de arrangementen alleen te boeken zijn bij Stip Reizen, die de WK-reizen o.a. ook via haar andere reismerk BBI Reizen aanbiedt bij de groothandels van de Makro. “We hebben voor Stip Reizen gekozen gezien de goede reputatie van deze organisatie. Daarnaast past de snelheid van handelen, de creativiteit en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding bij onze organisatie. En uiteraard is Stip Reizen aangesloten bij het SGR en de ANVR”, aldus Daniel Frankenhuis.

Eerder was al bekend gemaakt dat De Oranjecamping besloten had om het basecamp op te slaan in São Paulo, de stad waar Nederland tegen Chili speelt. “Mede door deze vaste locatie zijn wij in staat de kosten van de arrangementen fors te drukken”, aldus Daniel Frankenhuis.

Op dit moment worden er 4 arrangementen aangeboden door De Oranjecamping en Stip Reizen. Het gaat daarbij om een 14-daags arrangement naar alle groepswedstrijden, een 8-daags arrangement naar de wedstrijden tegen Spanje en Australië en een 8-daags arrangement naar de wedstrijden tegen Australië en Chili. “Tot slot hebben we een nieuwe en unieke 9-daagse reis samengesteld naar de laatste groepswedstrijd tegen Chili en de eventuele 1/8 finale. Het vertrouwen in Oranje is groot, want ook dit arrangement verkoopt goed. Mochten we de 1/8 finale onverhoopt niet bereiken, dan bieden we de mogelijkheid aan om de laatste groepswedstrijd van onze Zuiderburen te bezoeken”, aldus Fred Verlinden, Algemeen Directeur van Stip Reizen. De verwachting is dat er in totaal ca. 1.400 tot 1.600 Oranjefans gebruik zullen maken van deze arrangementen. “Gezien de enorme belangstelling zijn we nu al op zoek naar extra vliegcharters. De verwachting is daarbij dat de prijzen wellicht iets hoger worden. Dat heeft te maken met de binnenlandse vluchten. Dat is een flinke puzzel en de snelle boekers zijn daarbij zeker voordeliger uit”. Bekijk alle reisroutes op www.stipreizen.nl/oranjecamping.