Vacature

Stip Reizen zoekt Product Manager (Rondreizen en Strandvakanties) – Gesloten

Kom werken als Product Manager (40 uur, Lijnden) bij de vooruitstrevende webbased reisorganisatie Stip Reizen. Ben je communicatief vaardig, heb je analytisch inzicht en weet jij de juiste kansen te benutten? Join the club!

Stip Reizen biedt de klant een uitgebreid aanbod van onder andere zee- en riviercruises, rondreizen, zonvakanties en Formule 1 reizen. Sinds september 2016 is het onderdeel van Corendon. Dagelijks worden er nieuwe reizen bedacht, ingekocht, samengesteld en online gezet. Vanuit Nederland, maar ook vaak vanaf de plaats van bestemming. Door het gevarieerde aanbod is er voor (bijna) iedere vakantieganger een passende vakantie.

Jouw functie
In de functie van Product Manager ben je verantwoordelijk voor het product Rondreizen en Strandvakanties. Hierbij hoort het ontwikkelen en opstellen van de bestemmings- en productstrategie van Stip Reizen. Je ontwikkelt inkoop- en productplannen om zo het Stip assortiment bij de verschillende markten en doelgroepen op het juiste moment aan te bieden, tegen de juiste prijs en marge. Jij weet als geen ander hoe je dit voor elkaar kunt krijgen en haalt hier voldoening en energie uit.

Je analyseert de verkoop en ontwikkelt nieuwe reispakketten op bestaande en/of nieuwe bestemmingen en onderhoudt de contacten met partners en agenten. Je analyseert boekings- en marktontwikkelingen en speelt hier adequaat op in. Je schrijft en controleert productcontent voor de website, on-/offline advertenties en overige kanalen en houd je bezig met alle voorkomende werkzaamheden als Product Manager.

Jouw werkomgeving
Het kleine, dynamische team van Stip Reizen is samen met Corendon gevestigd in Lijnden. De afdeling bestaat uit productmanagers en -medewerkers die samen zorgen voor de optimalisatie van het reisaanbod en de beste prijzen voor de klant. Stip Reizen staat niet voor niets bekend om het vaak verrassende en gunstig geprijsde aanbod met een uitstekende kwaliteit.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende fulltime job in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
 • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Een marktconform salaris (naar rato van ervaring);
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • 24 vakantiedagen en 6 atv-dagen (op fulltime basis);
 • Een gratis doorlopende reisverzekering met werelddekking;
 • Korting op (onder andere) vakanties, hotelovernachtingen en autohuur;
 • Sportevents en party’s georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in toerisme of communicatie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de reis/cruisebranche;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een goed analytisch vermogen;
 • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en hebt een probleemoplossende houding;
 • Je bezit overtuigingskracht, zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • Je bent stressbestendig en resultaatgericht;
 • Je kunt je uitstekend in het Nederlands en Engels uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk.

Join the club!
Wil jij onze Product Manager bij Stip Reizen worden? Solliciteer direct door dit formulier in te vullen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Geen doorstart voor Germania

Volgende bericht

Corendon zoekt Yield Manager (40 uur, Lijnden) - gesloten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.