Nieuws

Studenten Hogeschool InHolland Diemen runnen nieuwe GoFun.nl store

Vanaf donderdag 6 januari 16.00 uur opent touroperator GoFun jongerenvakanties de ‘Store’ op de Hogeschool Inholland in Diemen met een DJ, cocktailbar en rodeo-surfplank. De eerste flagshipstore wordt gerund door toerismestudenten samen met een manager van GoFun. De toerismestudenten gaan werken aan de ontwikkeling en promotie van GoFun reisproducten voor de doelgroep van 16 tot 25 jaar.

De Store is onderdeel van de specialisatie Touroperating. De studenten die werkzaam zijn in de Store stellen onder meer een groepsreis samen waarmee er studiepunten worden verdiend. Daarnaast kunnen studenten van Inholland ook binnen lopen om bijvoorbeeld een Beachbreak voor een hele klas of een Partyweekend voor de leden van een sportclub te laten organiseren. Roy van Delft, managing Director GoFun.nl benadrukt: ‘Dit project draait helemaal op eigen initiatief van de studenten zelf. Wij bieden alleen begeleiding. Een mooie win win: de studenten doen veel praktijkervaring op en bevorderen tegelijkertijd de verdere groei van het jongerenmerk GoFun’. Het jongerenlabel GoFun.nl is onderdeel van Corendon Vliegvakanties.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Kroatië beter en sneller bereikbaar met ICE-Bus combi

Volgende bericht

Naar België met de Jong Intra

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."