Nieuws

Studiereis Turkse Rivièra met Schmetterling International en FTI Reizen

Schmetterling International en FTI Reizen nodigen je uit voor een exclusieve studiereis naar de Turkse Rivièra van 26 juni tot en met 30 juni. Tijdens de studiereis maak je kennis met de prachtige stranden, Turkse blauwe zee en luxe hotels tijdens een interessant en afwisselend programma.

Vanaf Schiphol vliegen de deelnemers op 26 juni naar Antalya. Er is plek voor zeventien deelnemers, dus wees er snel bij. De eigen bedrage is €249 per persoon. Inclusief zijn onder andere de vlucht met Onur Air, Tranfers ter plaatse, overnachting op basis van all inclusive en een interessant excursieprogramma. Aanmelden kan tot en met 31 mei via het volgende online formulier.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

KLM, SkyNRG en SHV Energy lanceren project voor duurzame kerosine

Volgende bericht

Boekingen april -3% ten opzichte van april 2018

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.