FilmarchiefNieuws

FILM: Stunt ‘Yellow Tuesday’ slaat aan

Als antwoord op Blue Monday (gisteren) riep Neckermann vandaag, de derde dinsdag van het jaar, uit tot Yellow Tuesday, een dag vol positivisme. Degene die vandaag de Yellow Cab in Utrecht als één van de eerste wist te vinden, kon gaan genieten van een gratis weekend weg naar keuze in Nederland. Het enige dat men hiervoor hoefde te doen was dé Neckermann volgen via Facebook, Hyves en Twitter. Op deze manier kreeg men zowel het codewoord ‘Yellow Tuesday'(dat mensen moesten roepen zodra ze de gele taxi zagen) alsmede aanwijzingen die hielpen om de Yellow Cab zo snel mogelijk te vinden. De gele taxi was vandaag ook nog te vinden in Amsterdam en in Den Haag. Deze promotiestunt leverde Neckermann behoorlijk wat publiciteit op, zowel in print als op Twitter, Facebook en Hyves.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Naar de zon met de app van Corendon

Volgende bericht

Studiereizen Holland International voorjaar 2011

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.