Nieuws

Style in Travel breidt aanbod uit met overname Cazebonne

Style in Travel heeft overeenstemming bereikt over het voortzetten van reisorganisatie Cazebonne, de specialist in reizen voor wijn- en fijnproevers.

Volgens Otto-Mark Schaap (eigenaar van Style in Travel) is Cazebonne een mooie aanvulling op het bestaande product. Cazebonne is opgericht in 1997 door Miriam Doornink en Martha Keizer en organiseert al meer dan 23 jaar reizen voor wijn- en culinaire liefhebbers. 
”Een aanbod van unieke locaties, de beste restaurants en bijzondere wijnproeverijen die men zelf niet zo snel vindt”, zegt Schaap. “Cazebonne is één van de belangrijke en kwalitatief hoog aangeschreven specialisten en past precies in onze portfolio. Naast fly-drives biedt Cazebonne ook auto- en groepsreizen.”

Behoefte
Style in Travel bezit een aantal sterke retail merken; Girassol Vakanties, Intermezzo, Fundadore Travels, Mundicolor, Goamerika en Dream Travels. 
”Het concept is goed uitgedacht. Ons fly-drive aanbod is het meest uitgebreide op de Nederlandse markt. Er is steeds meer behoefte aan maatwerk. Wij bieden dagelijks vertrek, flexibele reisroutes, persoonlijk advies en verrassende accommodaties. Dit is ook het concept van Cazebonne en dat blijven we volgen.” De verwachting is dat Cazebonne, als er weer gereisd mag worden, door deze integratie verder zal groeien. “We kunnen een groot synergie-voordeel halen, dat is goed”, aldus Schaap

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Reiswereld: modern kolonialisme

Volgende bericht

TUI: er wordt mondjesmaat geboekt, maar verlangen is groot

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.