Nieuws

Style in Travel gaat voor Ierland

Deel dit artikel

Style in Travel, de reisorganisatie waar de labels Girassol Vakanties, Mundicolor, Intermezzo Travel en Style in Maroc onder vallen, zet in 2017 een nieuwe bestemming in de markt: Ierland.

Onder de naam Darrock travel wordt een groot aanbod fly-drives en stedenreizen aangeboden, dit conform de hoge kwaliteitseisen van de reisorganisatie uit Alkmaar. “We gebruiken goede, mooi gelegen accommodaties, zorgvuldig uitgekozen goed doordachte routes en altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding”, zegt directeur Otto-Mark Schaap. “We blijven doorgroeien en zullen conform het toegepaste concept geleidelijk meer bestemmingen op de markt brengen vervolgt Schaap. Daarnaast wordt er naast het grote aanbod fly-drives op alle bestemmingen onder de naam ‘Style in Travel autorondreizen’ een aparte module per eigen vervoer aangeboden.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon: samenwerking Ryanair, groei Turkije

Volgende bericht

Vernieuwde site en app voor Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."