Nieuws

Succesvol halfjaar voor Travel Counsellors

Travel Counsellors sluit de eerste zes maanden van het financiële jaar af met een mooie groei. Year-to-date loopt Travel Counsellors met haar omzet voor op vorig jaar.

In mei is er zelfs ruim 10% meer omgezet dan in dezelfde maand vorig jaar. Deze groei komt voornamelijk voort uit de positieve ontwikkeling van de ondernemingen van iedere Travel Counsellor en dankzij de vele nieuwe Travel Counsellors.

“We zien een zeer positieve omzetgroei over de gehele linie maar ook zeker voor winterseizoen boekingen 2019/2020. Voor ons een goede indicatie van hoe we ervoor staan en hoe onze Travel Counsellors ook in deze uitdagende marktomstandigheden zeer goed lopende ondernemingen kunnen runnen”, aldus Milka van Dam (General Manager Travel Counsellors).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Foto's Travel BBQ - Bijna helft vakantiegangers heeft intentie nog vakantie te boeken

Volgende bericht

Bijna een derde van de Nederlanders vindt rijden in het buitenland spannend

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.