Nieuws

Succesvolle workshop Tenerife aan het Scheveningse strand

Op dinsdag 3 juli jl. vond in Stranclub DOEN aan het Scheveningse strand de workshop plaats georganiseerd door Turismo de Tenerife en het Spaans Verkeersbureau. De 50 deelnemende reisagenten en –organisatoren werden, onder een stralende zon met ‘Tenerife temperaturen’, ontvangen met een welkomstcocktail.

Na een kort welkomstwoord en video over het eiland, was het tijd voor de workshop speed date. Vanuit Tenerife waren er een achttal toeristische hotel- en reisondernemers en een vertegenwoordiger van Turismo de Tenerife overgevlogen naar Nederland om de aanwezigen alles te vertellen over dit eiland in de Atlantische Oceaan.

De workshop werd onder het oog van de deelnemers tijdens een show cooking door chef koks Jorge Peñate en Luis Martin het diner bereid. Gedurende het walking dinner dat hierna volgde, kon men genieten van de heerlijke Spaanse gerechten en natuurlijk van wijn uit Tenerife.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

Vorige bericht

Vuelandia nu ook open voor het boeken van zakenreizen

Volgende bericht

Vakantie Barbados duurder door introductie hotel tax

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.